Tizedik fiók

Egykori munkáim tárháza

Monday 19 September 2011

H mint...

H mint...


Szerző: haruhi_hikaru
Fordító megjegyzése: a mű fordítás, a szerző engedélyével készült. A fanatikusok bizonyára ismerik a BOAO magazin Nishikidóról készült fotósorozatát, de azért én itt is közszemlére tenném a képet, ami az írás megszületéséhez szolgált:





Ueda Tatsuyának legalább 1001 ok miatt lehet hangulatingadozása. Talán túl hidegre állították a légkondit, túl fényesen süt a nap, vagy éppen nincs majonéz az asztalán.

Szóval amikor egy nap dühösen vágtatott be az öltözőbe, ledobálta a cuccait az asztalról, aztán egyedül kuporodott le a sarokba, a tagok találgatni kezdték az aznapi vadabbnál-vadabb indokokat.

- Kame, már megint elloptad a hajszárítóját? – kérdezte Jin a párját.

- Nem is! Talán TE csináltál valami hülyeséget ma, amitől totál kiakadt!

- Lehet, hogy Koki megette az ebédjét!

- Vagy Junno már megint előadott egy hülye dajare viccet! – folytatódott a tippelgetés.

- Lehet, hogy Ryo miatt van – suttogta Nakamaru félhalkan.

- Hallottam! Ki ne ejtsétek annak az idiótának a nevét előttem! – kiáltotta Ueda, amiből a KAT-TN számára egyértelműen kiderült dühének forrása.



Az egész akkor kezdődött, amikor Ryo igent mondott azokra a félmeztelen képekre a BOAO magazinban. Igen, a hatoldalas vizuális gyönyörforrás, amit mindennél több pletykálnivalót biztosított a rajongó lányoknak (és fiúknak is). Ueda – csakúgy mint sokan mások – rohant a legközelebbi újságos standhoz, hogy megvegye a februári kiadást. Kifejezetten élvezte az eléterülő látványt, a feszülő izmokat, azt a bronzbarna bőrt, azt a pimasz tekintetet… egészen addig, amíg fel nem figyelt valamire. Ryo egy csíkos boxert viselt, aminek elején egy nagy H betű díszelgett. H – másoknak – jelenthetett volna „Hilfiger”-t vagy „Horse”-t, de Ueda számára csakis egyet:

„Hiroki”

A RyoUchi turbékoló gerlepár már régóta szétrebbent, de most, hogy a magas srác visszatért a NewS-ba és a Kanjani8-hoz, Uedának nem sok nyugodalma volt az elmúlt hetekben. A fiú visszatértéből egyenesen következett, hogy több időt fognak Ryóval együtt tölteni. Aki ugyebár most Ueda kedvese. Tehát amikor Ryo ilyen érzéki képeken egy H-val ellátott alsóneműben virít egy T-s helyett (az U teljesen ki van zárva, hiszen az Uchi is u-val kezdődik), akkor Ueda már nem tudja lenyelni a féltékenységét.

Ezért nem válaszolt Ryo üzeneteire, és tette le a telefont, amikor szerelme hívta.


Egyéb lehetőség híján Ryo kénytelen volt ellátogatni a KAT-TUN öltözőjébe aznap este. Miután a többiek leléptek, lassan megindult harapós kedvese felé, aki ezúttal a kanapén kuporgott.

- Mit akarsz, Nishikido? – kérdezte Ueda anélkül, hogy egy pillantást is vetett volna rá.

- Téged kereslek, természetesen – jött a felelet.

- Minek? Nyilvánvalóan nincs rám többé szükséged – morogta az idősebb srác.

- Nagyon jól tudod, hogy mindig szükségem van rád – suttogta Ryo a fülébe, Ueda összerezzent, ahogy a forró lehetet végigcirógatta a nyakát, de még próbált ellenállni.

- Akkor mi a helyzet Uchival?

Meghallva a titkos „varázsszót”, már biztosan tudta, mi baja lehet Tatsuyának.

- Szóval féltékeny vagy? Csak barátok vagyunk. Bízz bennem – jelentette ki Ryo, és megpróbálta megcsókolni őt, de a fiú még mindig vonakodott.

- Akkor mi van a képeiddel a BOAO magazinban?

- Mi van velük? – kérdezett vissza Ryo értetlenül.

- A boxered elején egy nagy H betű volt! H mint Hiroki, ugye? – Ueda nem bírta tovább, muszáj volt elmondania Ryónak, hogy mi aggasztja. Talán kockára teszi a kapcsolatukat, de legalább megszabadul a fojtogató bizonytalanságtól.

Néhány pillanattal később Ryo hangosan kacagni kezdett.

- Mi ilyen vicces?!

- Te! – mosolygott Uedára – Az isten szerelmére, azt a gatyát a magazin emberei adták rám! Még én sem tudom mit jelent a H! – nevette el magát újra. Ueda néha igazán butaságokat tudott kitalálni puszta féltékenységből, de Ryo még ezt is édesnek találta benne.

Az idősebb fiú pirulni kezdett. Az már igaz, hogy a szerelem bolonddá tesz. És ő egy volt a szerelmes emberek közül.

- Azt hiszem rájöttem mit jelent a H… - hajolt közelebb Ryo.

- Tényleg? És?

- H mint… hime! – és édes csókkal pecsételte le hercegnője száját, mielőtt az megszólalhatott volna.

No comments:

Post a Comment